Bezoek de Estetika herfst-editie

Op maandag 9 oktober  2023 verwelkomen we de leerlingen/cursisten 
om de nieuwste ontwikkelingen in de beautysector te ontdekken.

Bezoek Estetika met je leerlingen/ cursisten


Op 7, 8 en 9 oktober 2023 gaat de herfst editie van de Estetika beurs door. Zoals je wellicht weet is Estetika de professionele beurs in België! De belangrijkste firma’s op het gebied van schoonheidsverzorging zijn aanwezig en zullen er naar goede gewoonte de laatste nieuwigheden presenteren.

Graag verwelkomen we de scholen en opleidingsinstituten op maandag 9 oktober in de paleizen 1 & 3 van Brussels Expo. We hopen jullie dan ook samen met de leerlingen/cursisten opnieuw te ontvangen!

De school inschrijven kan via het digitale inschrijvingsformulier.


Schrijf je in

Inkomkaart voor de leerling/cursist


De kostprijs bedraagt euro per leerling en leerkracht. Voor elke 15 leerlingen krijg je 1 inkomkaart voor de leerkracht gratis. 

Na het invullen van het digitale inschrijvingsformulier ontvang je van ons binnen de werkweek een e-mail met de betalingsgegevens. 

Een enveloppe met het aantal gereserveerde tickets per klas/school ontvang je ter plaatse aan de scholenbalie in paleis 3, die op maandag 9 oktober open is tot 12u.


Koop je tickets

Opgelet


Gelieve ten laatste 25 september het inschrijvingsformulier in te vullen.

Gelieve voor 2 oktober over te schrijven en niet ter plaatse te betalen om wachttijden te vermijden.

Enkel toegang aan bovenstaande voorwaarden op maandag 9 oktober 2023. Indien je individueel de beurs wenst te bezoeken in het weekend van 7 en 8 oktober, kan je gebruik maken van de kortingscode CH23BE. Je betaalt dan €17 i.p.v. €55


Schrijf je in