"Uw schoonheid in ve​ilige handen"

erkend kwalitatief gediplomeerd Besko-lid

Wie is kwalitatief gediplomeerd?


Elke professional die lid is van BESKO heeft een erkend diploma en daar staat het BESKO-label voor garant.  Schoonheidsinstituten en salons met het label ‘Kwalitatief gediplomeerd Besko-lid’ bieden dus ook aan de consument een garantie voor professionele opleiding in 1 of meerdere deelsectoren zoals gelaats- en lichaamsverzorging, nagelstylisme, voetverzorging of visagie. Op die manier weet de consument dat zijn/haar schoonheid in veilige handen is.

Alle kwalitatief opgeleide schoonheidsspecialisten en andere beautyprofessionals zoals voetverzorgers, visagisten en  nagelstylisten kunnen lid worden van BESKO. 

We benadrukken het belang van een erkende opleiding en maken dit zichtbaar met de gevelplaat en de vermelding op onze website.

Ben jij kwalitatief gediplomeerd?

"Waardering voor het beroep, krijg je enkel wanneer je de kwaliteit ervan erkent"

Kwalitatief Gediplomeerd Besko-lid


Wij blijven ijveren voor de rechtmatige erkenning van het beroep van schoonheidsspecialist, dat jullie met veel passie en vakbekwaamheid uitoefenen.

Met het Besko-label sta je garant voor de kwaliteit van jouw beroepsuitoefening als gepassioneerde schoonheidsspecialist.

Je krijgt van ons een gevelplaat om aan je klanten te tonen dat je een 'Kwalitatief Gediplomeerd Besko-lid' bent. Daarnaast ontvang je een logo om op je website te plaatsen.


Word jij graag Besko-lid?

Besko, partner van de kwalitatief opgeleide beautyprofessional, ondersteunt en verdedigt jouw beroep!

Hoe kiezen voor gediplomeerde personen?


Schoonheidsinstituten en salons met het label ‘Kwalitatief Gediplomeerd Besko-lid’ bieden de garantie dat de schoonheidsspecialiste, nagelstylist, voetverzorger of visagist een volwaardige professionele opleiding heeft genoten en dus in het bezit is van een kwalitatief diploma, erkend door de beroepsvereniging Besko.


Dit label garandeert een verzorgende, ontspannende en cosmetische behandeling
van het gelaat en het lichaam, met inbegrip van visagie, voetverzorging en
nagelstylisme.

Bepaalde schoonheidsinstituten of salons zijn kwalitatief gediplomeerd
voor 1 of meerdere deelsectoren:

  • voor de deelsector gelaats- en lichaamsverzorging.
  • voor de deelsector nagelstylisme.
  • voor de deelsector voetverzorging.
  • voor de deelsector visagie.


Wij geloven dat we, door de schoonheidsspecialisten te verenigen, ze sterker maken en kunnen laten groeien in kwaliteit en expertise.