Besko, de partner voor elke beautyprofessional

#samensterk


Bij Besko zijn we dagelijks hard in de weer om ondernemers zoals jij te ondersteunen met diensten op maat voor jouw onderneming en de beautysector in zijn geheel. Het doel van onze beroepsvereniging is om  professionals met elkaar te verbinden. We stellen alles in het werk om de belangen te verdedigen van wie het beroep uitoefent.

Op het nationaal secretariaat in Berchem staat Catherine Desaegher, onze office manger, je steeds te woord bij al je vragen, ze beantwoordt je mail of telefoon en is verantwoordelijk voor het ledenbeheer. Daarnaast zijn de leden van het dagelijks bestuur verantwoordelijk voor de beleidsdomeinen onderwijs en werk. Ze nemen actief deel aan vergaderingen van het paritair comité 314, het Fonds van Bestaanszekerheid en overlegorganen van de overheid.

Besko heeft naast het dagelijks bestuur ook nog provinciale besturen. Zij zijn verantwoordelijk voor de opleidingen in elke provincie en elke provincievoorzitter maakt deel uit van het nationaal bestuur.

Dagelijks bestuur

Albert Zweers, voorzitter

Als stichtend lid van Besko heb ik de afgelopen 42 jaar met Besko de evolutie in de schoonheidszorgen gevolgd en de vele veranderingen meegemaakt. 

Deze ervaring stel ik graag ten dienste van onze leden.

   -  

Sofie Leyten, ondervoorzitter

Met veel passie voor beauty probeer ik de professionals voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst en hen met raad en daad bij te staan.

Ik kijk er alvast naar uit om je op één van onze events of opleidingen tegen te komen 😉.

   -  

Gerd Van Noten, secretaris

De wereld van de schoonheidsspecialiste draag ik zeer hoog in het vaandel.

Het is al jaren mijn passie, mijn beroep, mijn alles.

Daarom voel ik me gemotiveerd om mijn vele professionele ervaring met jullie te delen om ons beroep kwalitatief hoog te houden.


  -  

Provincie voorzitters

Provincie Antwerpen

Eliane Van Ooteghem

Provincie Vlaams-Brabant

Gerd van Noten

Provincie Limburg

Karin Niedziela

Oost-Vlaanderen

Kristien Grymonprez

West-Vlaanderen

Katrien Benoot

Het nationaal bestuur

Het nationaal bestuur van Besko bestaat naast het dagelijks bestuur en de provincievoorzitters ook nog uit erevoorzitster Francine Gys, erevoorzitter John Boeckx en Daniel Dhondt.