Provinciale opleidingen 


Besko steunt het levenslang leren, een goede schoonheidsspecialiste blijft immers bij en volgt daarom de nieuwste trends met een kritische geest.

Elk provinciaal bestuur van Besko organiseert door het jaar verschillende voordrachten- en informatieavonden. Op elke avond zijn leerkrachten en leerlingen steeds welkom! Is de school waar jij les geeft lid bij Besko? Dan kan je je gratis inschrijven als leerkracht! Leerlingen betalen € 5.

Wil je investeren in je kennis? Bekijk dan zeker het aanbod voor het najaar van 2023. Je bent welkom in iedere provincie!

 

Bekijk het programma 

Opleidingen exclusief voor leerkrachten

Ben je als leerkracht graag op de hoogte van de nieuwste trends en technieken? Neem dan deel aan de opleidingen van Besko speciaal georganiseerd voor leerkrachten.

Personal branding & Canva 

  • 7/10/23 Antwerpen

Wat is branding en in het bijzonder personal branding? Waarom is een sterke personal branding een must om jouw ideale klant aan te trekken?
Werken met Canva: Professionele visuals maken voor social media? Ga zelf creatief aan de slag met Canva.

Make-up

  • 16/11/23 Antwerpen 
  • 17/11/23 Roeselare 

Graag nodigen we Shari Parmentier om  alle essentiële technieken en trends binnen de make-up wereld te overlopen en op elkaar toe te passen. Zoals het aanpassen van een dag make-up naar een avond make-up, de ideale rode lippen, een catchy smokey eye ... zoals we ze nu zien op social media. Kortom, zeer actueel.


 Meer info + inschrijven

Besko Academy 4 Students


Heb je interesse om samen met de klas opleidingen te volgen? Schrijf je dan in voor de  Besko   Academy 4 Students!


Uit een vooraf opgesteld programma kiest de klas  opleidingen  die zij graag willen volgen in het voorjaar van 2024.  De opleidingen zijn geschikt voor laatstejaarsstudenten (6 & 7) en cursisten uit een voltijdse dagopleiding.


Het inschrijvingsgeld per opleiding kost € 35 per leerling/cursist. De leerkracht heeft de mogelijkheid om deel te nemen als begeleidende leerkracht of als actieve leerkracht (€ 35).


Meer info over de opleidingen, inhoud, locatie en uren, lees je via onderstaande link. 
Meer info + inschrijven